Video : Tipsbladet
Champions League

- Kan få sparket inden næste kamp

Thomas Tuchel kan være fortid som Bayern München-træner allerede inden returkampen mod Lazio, lyder det fra Jan Mølby.

Bayern München er en notorisk sejrsmaskine, men der er grus i maskineriet i øjeblikket, og det kan få alvorlige konsekvenser for cheftræner Thomas Tuchel, vurderer Viaplay-ekspert Jan Mølby.

I weekenden fik Bayern München bøllebank af Bayer Leverkusen i topbraget i Bundesligaen, og onsdag led sydtyskerne også et nederlag til Lazio i den første ottendedelsfinale i Champions League.

Ultimativt er det Thomas Tuchels ansvar, og Jan Mølby vil ikke være overrasket, hvis Bayern München-træneren har fået sparket inden returkampen mod Lazio om tre uger.

- Det er jo meget deres stil, når Bayern München oplever, at den mand, der står i spidsen, ikke kan levere, hvad der forventes. Jeg er da ikke i tvivl om, at de allerede i aften (onsdag aften, red.) vil tænke over, om de kan være sikre på at gå videre til kvartfinalen med den mand, de har i spidsen lige nu, siger Jan Mølby. 

50-årige Thomas Tuchel overtog styringen i Bayern München for knap et år siden, og han førte storklubben frem til mesterskabet i sidste sæson, men det skyldtes udelukkende et gigantisk koks af Borussia Dortmund til sidst. I denne sæson risikerer Bayern München ikke at løfte et eneste trofæ, efter at holdet også blev slået tidligt ud af pokalturneringen.

Du kan høre hele analysen af Thomas Tuchel i videoen i toppen af artiklen.