Video : Tipsbladet
Champions League

Laudrup ærgrer sig på Andreas Christensens vegne

Andreas Christensen havde en ambivalent onsdag aften, hvor han både blev matchvinder og fik tildelt et gult kort, som sender ham i karantæne til FC Barcelonas returopgør mod Paris Saint Germain.

Efter lidt over et minut på banen kunne jubelrusen bryde ud for Andreas Christensen og FC Barcelona i onsdagens Champions League-brag mod Paris Saint Germain.

Den indskiftede dansker brugte pandebrasken til at stange et hjørnespark i kassen til slutresultatet 3-2. Dermed har Andreas Christensens og co. et godt udgangspunkt forud for returopgøret i Barcelona.

Men selvom det hele lyder godt for danskeren, der ud over at score sit første mål for FC Barcelona i knap et år, fyldte 28 år, så var der også malurt i bægeret.

Danskeren måtte nemlig trække i håndbremsen og indkassere en advarsel kort før slutfløjt. Det bringer ham i karantæne til det omvendte opgør, hvilket ærgrer Michael Laudrup.

- Han står det rigtige sted, så det var den søde del. Der var også en sur en, fordi han fik et gult kort, så han ikke kan være med i returkampen. Men målet var vigtigt for ham og for Barcelona, siger Michael Laudrup i Champions League-studiet.

Efter opgøret var det også en Andreas Christensen, som ikke vidste, hvilket ben han følelsesmæssigt skulle stå på.

- Det var måske lidt fødselsdagsheld (i forhold til at score, red.), og så var jeg uheldig bagefter, fordi nu kan jeg ikke spille returkampen, hvilket også fylder i mit hoved. Lige nu forsøger jeg at være glad. Vi er i live og fik et godt resultatet på en svær udebane, siger Andreas Christensen efter opgøret.

Preben Elkjær kan dog godt forstå, at "AC" trak advarslen for at undgå en PSG-kontra og en mulig fransk scoring, fortæller han i Champions League-studiet, som havde rigeligt med ting at evaluere på efter en hæsblæsende aften.

Opgøret bølgede nemlig frem og tilbage med skiftende føringer præcis som i tirsdagens Champions League-opgør. Særligt var gæsternes Raphinha i forrygende spillehumør og scorede to gange.

- Ham havde de store problemer med. De havde i det hele taget store problemer i forsvaret hos PSG inklusiv vores ven nede i målet, som virkede utrolig usikker. Men da han (Raphinha, red.) får chancen, og jeg tror endda, det er med hans dårlige ben, sparker han den jo godt ind. Men han var stærk, ikke? De kunne heller ikke styre hans fart. Han løb simpelthen fra dem i flere situationer, lyder det fra Preben Elkjær.

Returopgøret mellem FC Barcelona og Paris Saint Germain spilles tirsdag i næste uge. Med 3-2-sejren i Paris har FC Barcelona det bedste udgangspunkt, men må altså undvære en karantæneramt AC, der vil være klar til de kommende Champions League-kampe, hvis hans hold avancerer.

I afspilleren over artiklen kan du se hele snakken fra Champions League-studiet om Andreas Christensens scoring og advarsel.