• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Lars Gram-Hanssen

Liverpool-profil er glad for ændret CL-lodtrækning

Foto: Getty Images

Liverpool skal møde Inter i Champions League, selvom den engelske storklub i første omgang havde trukket Salzburg i ottendedelsfinalen. Den ændrede lodtrækning passer dog Liverpool-backen Andrew Robertson ganske fint.

Af Lars Gram-Hanssen

Mandag trak UEFA lod til ottendedelsfinalerne i Champions League, og her var Liverpool så heldige at trække østrigske Salzburg. 

En alvorlig fejl i lodtrækningen betød dog, at UEFA blev nødt til at annullere hele udfaldet og starte forfra. Og i den nye lodtrækning endte Liverpool i stedet med at trække de italienske mestre Inter. 

En noget sværere lodtrækning, omend Liverpool stadig må anses som klare favoritter. Men Liverpool-backen Andrew Robertson er ikke irriteret over, at Merseyside-klubben var en af de klubber, der endte med at få en sværere lodtrækning.

- Lodtrækningen er blevet gennemført nu, og det er en spændende en af slagsen. Jeg var på bænken i sidste uge [da Liverpool mødte Milan i Champions League, red.], hvilket betød, at jeg fik lov til at se stadionet. Men San Siro er et stadion, jeg har ønsket at spille på, siden jeg blev professionel fodboldspiller. Det er et ikonisk, utroligt stadion, lyder det således, ifølge Daily Mirror, fra Andrew Robertson. 

Den 27-årige skotte sad således på bænken i hele kampen mod Milan, idet Liverpool allerede inden kampen var sikker på at slutte på førstepladsen i deres Champions League-gruppe. 

- Jeg nød at være der og opleve det [San Siro, red.] under besøget i sidste uge, men forhåbentligt kan jeg komme på banen til februar og nyde det endnu mere, lyder det således fra Andrew Robertson. 

Venstrebacken forventer en vanskelig kamp mod Inter.

- De to Milano-hold kæmper om førstepladsen i deres hjemlige liga, og de ligger næsten helt lige. Vi havde oplevelsen med at spille imod Milan i gruppespillet, og de var en virkelig hård modstander. Hjemmekampen, som jeg spillede i, var en virkelig hård kamp. De spillede virkeligt godt, og vi måtte arbejde hårdt for de tre point. Vi forventer det samme, hvis ikke mere, fra Inter, lyder det således fra Andrew Robertson. 

- Og det hele er selvfølgelig ekstra stort, når der er tale om en ottendedelsfinale.

Det første opgør mellem Inter og Liverpool spilles i Milano den 16. februar. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020