• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Victor Risager

Liverpool-træner forklarer bizar udskiftning

Foto: Getty Images

Jürgen Klopp forklarer den opsigtsvækkende udskiftning af Naby Keita mod Real Madrid.

Af Victor Risager

Der blev løftet nogle øjenbryn, da Jürgen Klopp signalerede, at Liverpool ville skifte ud efter 42 minutter i tirsdagens nederlag til Real Madrid, men ud gik Naby Keita, og ind kom Thiago Alcantara.

Den udskiftning er siden blevet kaldt “ydmygende” af Real Madrid-legenden Jorge Valdano, fordi der blot var tre minutter tilbage inden pausen.

Efter kampen har Jürgen Klopp imidlertid forklaret, hvorfor at Naby Keita måtte gå ud efter blot 42 minutter på banen i Champions League-braget.

- Ja, det var taktisk. Og det er en af de ting, man ikke kan lide at gøre i jobbet. Det er som om den ene spiller er ansvarlig for hele første halvleg. Naby var ikke ansvarlig for det.

- Han spillede ikke et stykke tid, især ikke fra start, men vi var ikke gode i kampen, Naby var ikke god i kampen, men hvis vi alle så kampen, og jeg er ærlig, kunne jeg have lavet et par ændringer mere, hvis vi skal være ærlige.

- Så det handlede ikke om Naby, men jeg gjorde det, og jeg er nu ikke glad for det, fordi vi taler om det, som om det hele er Nabys ansvar. Det er det ikke. Men det var taktisk, siger Jürgen Klopp ifølge Liverpool Echo.

Liverpool endte med at tabe kampen, og efterføgende har Jürgen Klopp også langet ud efter dommeren. Læs mere om det her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020