Video : Tipsbladet
Champions League

Manchester City-boss: Glad for at møde FCK igen

Det glæder Manchester Citys direktør, at holdet har trukket FC København i Champions League.

FC København skal på en svær opgave i Champions Leagues gruppespil mod Manchester City, Borussia Dortmund og Sevilla. FCK vil være undertippet i alle kampe, og hos gruppens favorit, City, er der glæde at spore over at skulle møde den danske mester.

Det er dog ikke på grund af udsigterne til to kampe, hvor man vil være overvældende favorit. Det er snarere udsigten til et gensyn med klubben, som City også mødte i UEFA Cuppen for 13 år siden.

- Vi var i København for mange år siden i 2009, så vi er glade for at skulle tilbage efter så mange år, siger administrerende direktør Ferran Soriano til Manchester Citys hjemmeside.

- Sevilla er et fantastisk sted, et godt hold og en god træner. Vi spillede mod dem i 2015, så måske var tiden inde til at komme tilbage.

- Selvfølgelig er Dortmund en særlig kamp. Vi spillede mod dem i kvartfinalen i 2021, men det var under corona uden fans, og det var en skam. Nu får vi oplevelsen af at spille i Dortmund og i Manchester med fans og måske med det ekstra krydderi, at vi har et par spillere, som tidligere spilledee for Dortmund: Erling Haaland og Ilkay Gündogan.

Tilbage i 2009 var Manchester City kun et år inde i æraen med de mange oliemillioner fra Abu Dhabi, og klubben var ikke den europæiske magtfaktor, den er i dag. Den vandt dog samlet i tredje runde af UEFA Cuppen efter 2-1 i Manchester og 2-2 i Parken. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.