Video : Tipsbladet
Champions League

Michael Laudrup: Han er ligeglad med kritikken

Luis Enrique har skulle høre meget for sin udtalelse om Barcelona-DNA.

PSG-cheftræner Luis Enrique var før deres første kvartfinale-kamp i Champions League mod Barcelona ude med en melding om, at hans Barcelona-mandskab havde mere Barca-DNA end det, som Xavi har nu.

Det er noget, som han har skulle høre en del for siden, og den kritik, som er kommet, som han ikke tager sig så meget af. Det fortæller Enriques gamle holdkammerat Michael Laudrup på Viaplay.

- For det første, så har han jo ret, når han siger, at det er lige meget, hvordan han bliver modtaget. 'Altså, jeg er klar til alt. I kan gøre, hvad I vil. Jeg er jo træner'. Det er vigtigere, hvad der sker inden på banen, siger han og fortsætter:

- Og så må jeg generelt også bare sige, at jeg har spillet sammen med Luis Enrique, og jeg kender ham som person. Og han er altså ligeglad med, hvad folk de mener om ham. Derfor kommer han også nogle gange med nogle udtalelser, der er meget bramfri, og så må folk jo tage det som de vil, lyder det fra Michael Laudrup.

Han peger desuden på, at folk nok har misforstået det hele lidt.

- Det er jo ikke fordi, at han ikke kan lide Xavi eller noget. Han kom bare til at være midlet, som han skulle bruge, fordi han skulle af med det der til nogle af omgivelserne. Det kunne være en del af presset eller en del af ledelsen, forklarer Laudrup.

Den danske landsholdslegende bemærker dog også, at Enrique har været ude og gyde lidt olie på vandene, da han godt er klar over, at Xavis status i Barcelona er ret stor efter den spillerkarriere den tidligere midtbanestyrmand havde i klubben.

Michael Laudrup spillede med Luis Enrique, da de begge var i Real Madrid mellem 1994 og 1996.