• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Jacob Quvang

Ny Ronaldo-nedtur: Ingen vil have ham

Foto: Getty Images

Drømmen om at komme væk fra Manchester United er langt fra at gå i opfyldelse.

Af Jacob Quvang

Det er hårde tider for Cristiano Ronaldo i øjeblikket.

Trods en ihærdig indsats kom han ikke væk fra Manchester United i sommerens transfervindue, og han har også mistet sin plads i Manchester United-angrebet. Så sent som i weekendens derby mod Manchester City kom han end ikke på banen. 

Kombinerer man det med, at han heller ikke scorer nogle mål i øjeblikket, så får man en dårlig cocktail. Det lader dog til, at drømmen om at komme væk fra Manchester United ikke går i opfyldelse til januar. 

ESPN skriver, at Manchester United forventer, at portugiseren bliver i klubben i januar, fordi der ikke er nogen interesse for ham. 

Ifølge mediet modtog Manchester-klubben kun et enkelt bud på Ronaldo i sommer, og det var en klub i Saudi Arabien. Buddet blev afvist både af Ronaldos lejr samt af United. Kilder tæt på klubben udtrykker bekymrende over for mediet, at der ikke er noget marked for Ronaldo til januar. 

Omvendt har Manchester United angiveligt ikke tænkt sig at stå i vejen for ham, hvis hans situation, der lige nu består af manglende spilletid, fortsætter. Klubben accepterer dermed, at han aktivt søger væk til januar. 

Her vil han stadig have mulighed for at spille Champions League, som er hans store mål, hvis klubben, han skifter til, har kvalificeret sig til knockoutkampene. 

Senest spillede Cristiano Ronaldo hele kampen mod Omonia Nicosia i Europa League-gruppespillet - uden at komme på måltavlen.