• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Andreas Arp

PSG-træner melder Mbappé klar til Atalanta-brag

Foto: Getty Images

Paris Saint-Germains Kylian Mbappé er klar til at spille Champions League-kvartfinalen mod Atalanta, fortæller holdets træner.

Af Andreas Arp

Der er godt nyt til både PSG-fans og de neutrale tilskuere, der gerne vil se de bedste spillere i aktion i de store kampe.

Den franske komet Kylian Mbappé er nemlig klar til at spille, når Paris Saint-Germain onsdag møder Atalanta i Champions League-kvartfinalen.

Det fortæller holdets træner, Thomas Tuchel, på tirsdagens pressemøde før kampen.

- Hvis han også træner godt i dag, og der ikke sker noget ekstraordinært, vil han også være en del af holdet i morgen. Vi er meget glade for, at han er en del af gruppen, og at vi kan bruge ham i opgøret, lyder det fra Tuchel ifølge goal.com.

21-årige Mbappé blev skadet i anklen efter en grim tackling i den franske pokalfinale mod St. Etienne i slutningen af juli. Hvorvidt den franske verdensmester så også er klar til at starte inde mod Atalante, må vi vente med at se til onsdag aften. 

Der er kampstart i Portugal klokken 21.00.

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus