• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Skal afløse Solskjær: United har kontaktet stjernetræner

Foto: Getty Images

Manchester United-ledelsen har angiveligt taget kontakt til Mauricio Pochettino, der ses som den oplagte afløser for den fyringstruede Ole Gunnar Solskjær.

Af clbold.dk

Manchester United har ikke fået en særligt overbevisende start på sæsonen, og ifølge lokalavisen Manchester Evening News har Manchester United-ledelsen nu taget kontakt til den tidligere Tottenham-cheftræner Mauricio Pochettino. 

Manchester United tabte onsdag med 2-1 til Istanbul Basaksehir, og dermed har Ole Gunnar Solskjærs tropper nu tabt fire af klubbens seneste ni kampe i Premier League og Champions League. I søndags blev det således også til 1-0-nederlag mod Arsenal på Old Trafford. 

Solskjærs tropper ligger aktuelt på 15. pladsen i Premier League-tabellen. 

Skæbnekamp på lørdag
Manchester Evening News skriver, at Manchester Uniteds ledelse har kontaktet Mauricio Pochettinos repræsentanter som et resultat af de røde djævles skuffende resultater. Et nederlag til Everton på lørdag kan således betyde, at Manchester United ryger helt ned på 17. pladsen i Premier League.

Manchester United har tabt tre af klubbens hidtil seks ligakampe i denne sæson, og ikke siden 1989/90-sæsonen har de røde djævle tabt fire af sæsonens syv første kampe. Der er således tilsyneladende lagt op til en skæbnekamp for Solskjær, når Manchester United på lørdag gæster Everton, der ligger på fjerdepladsen.

Efter Everton-kampen venter der en landskampspause, og Manchester Evening News peger på, at storklubber ofte bruger netop disse pauser til at få losset cheftræneren på porten.

Presset Solskjær
Ole Gunnar Solskjær nægtede efter nederlaget til Istanbul Basaksehir at udtale sig om sin jobsikkerhed, mens Mauricio Pochettino tidligere på ugen meldte ud, at han er klar til at blive cheftræner igen.

Manchester Evening News skriver, at Manchester United kontaktede Ole Gunnar Solskjær i oktober 2018, med henblik på, at nordmanden skulle afløse José Mourinho, der endte med at blive fyret i december 2018. 

Og noget tyder altså på, at Solskjær lige præcis ikke når at få to år som cheftræner for Manchester United. 

Rangeret: De fem mest sandsynlige destinationer for Pochettino

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus