Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Champions League

Supercomputerens dom: Så stor er FCK's chance

Supercomputer giver sit bud på, hvor stor mulighed FC København har for at gå videre i Champions League.

Det ser godt ud for FC København i forhold til at gå videre i Champions League, og en sejr over Galatasaray i den afsluttende gruppekamp vil cementere den bedrift. 

MEN der er flere forskellige scenarier. Galatasaray, som er á point med FCK, men dårlige indbyrdes, kan også gå videre, og det samme kan Manchester United, som er et enkelt point bag de to andre.

Det er om at holde tungen lige i munden den 12. december, når det hele skal afgøres, men det ser godt ud for det danske hold, som bettingexpert.com's supercomputer, BETSiE, giver de bedste muligheder for at avancere. 

Helt konkret vurderer supercomputeren FC København til at have godt 54 procent chance for at gå videre fra gruppen. Det er noget højere end Galatasaray (39 procent) og Manchester United (7 procent).

FC København står da også med de bedste kort på hånden. Vinder Jacob Neestrups tropper over Galatasaray er man sikret avancement. Spiller man uafgjort går man også videre, medmindre Manchester United vinder over Bayern München. Spilles begge kampe uafgjort, går FC København videre.

Et nederlag siger sig selv - så er det farvel og tak. 

Dermed kan pointet i München, som FC København hentede på flot vis i onsdags, vise sig særdeles afgørende i sidste ende.

Supercomputeren har ligeledes vurderet FC Københavns muligheder for at vinde finalen, men her er chancen helt nede på 0,06 procent.