Video : Tipsbladet
Champions League

Ten Hag sætter ord på Eriksens reserverolle

Forud for tirsdagens Champions League-brag mod FC København har Erik ten Hag forholdt sig til Christian Eriksens begrænsede spilletid i denne sæson.

Tipsbladet i Manchester.

Langt ude på det, der minder om en mark i Jylland, holder en af verdens største klubber til.

En almindelig mandag morgen var der ved Manchester Uniteds træningsanlæg i Carrington dog alligevel dukket en hel del fans op, som jagtede autografer fra stjernerne, når de ankom i deres millionbiler.

Tipsbladets udsendte fik efter lidt forhandlinger adgang til træningsanlægget, hvor vejen til presselokalet gik forbi trofærummet, der indeholder både Champions League- og Premier League-trofæer.

Cheftræner Erik ten Hag var flankeret af den portugisiske back Diogo Dalot ved pressemødet, der blev indledt med ét minuts stilhed til ære for Sir Bobby Charlton, der døde lørdag.

Netop Sir Bobby Charlton var det helt store emne på pressemødet, hvor Erik ten Hag dog også blev spurgt til Christian Eriksen, og om den danske landsholdsstjerne bare ikke er god nok til at starte i øjeblikket. 

- Det er han helt sikkert. Han har en rolle i alle vores kampe, og man ser hans vigtighed, når han er på banen. Han har en stor betydning for vores hold, fordi han skaber ting og det er en fantastisk spiller, som er meget vigtig for vores trup, lød det fra Erik ten Hag.

Hollænderen, der talte i et nærmest uhørt lavt stemmeleje under pressemødet, blev herefter spurgt, hvorfor Eriksen alligevel ikke spiller mere.

- Vi har rigtigt mange gode spillere. Vi har ikke en trup med kun 11 spillere. Vi har en trup med stor intern konkurrence. I bagkæden har vi lidt problemer, men på midtbanen er der kæmpe konkurrence i vores trup, lød den korfattede forklaring fra Erik ten Hag.

Tirsdagens kamp mellem Manchester United og FC København sparkes i gang klokken 21.00 på Old Trafford.