Forrygende sejr: Young Boys sætter United på plads

Jesse Lingard kostede Manchester United det ene point, klubben var på vej imod i CL-opgøret mod Young Boys.

Cristiano Ronaldo spillede igen en hovedrolle, men det var slet ikke nok til sejr for Manchester United.

I Champions League-opgøret mod Young Boys begik Jesse Lingard en fejl i kampens sidste sekunder, og det betød, at schweizerne løb med en 2-1-sejr.

Opgøret i gruppe F forløb langtfra planmæssigt for de engelske gæster, selv om den portugisiske megastjerne lynede efter 13 minutter.

Allerede efter 35 minutter blev Aaron Wan-Bissaka udvist, og det tvang United langt tilbage på banen.

Schweizerne pressede voldsomt hårdt på i anden halvleg, og United-spillerne kunne ganske enkelt ikke stå imod, selv om de flere gange forsøgte at trække tid og tempo ud af kampen.

Young Boys udlignede og scorede så det afgørende mål dybt inde i overtiden, da Jesse Lingard koksede en tilbagelægning og spillede Jordan Siebatcheu helt fri. Angriberen passerede uden problemer David de Gea.

Det lignede en ny helterolle til Cristiano Ronaldo, men den fortælling blev ødelagt.

I weekenden fik portugiseren med to scoringer mod Newcastle et formidabelt comeback i klubben, hvor hans karriere tog fart, og målnæsen er fortsat mere end intakt.

Allerede i 13. minut var klubbens hjemvendte omdrejningspunkt på pletten.

Efter et indlæg fra landsmanden Bruno Fernandes løb han i ryggen på en forsvarsspiller og sendte bolden mellem benene på Young Boys-keeperen.

Derefter forsvandt intensiteten for en stund, men efter 35 minutter opstod der kampafgørende drama. Aaron Wan-Bissaka stemplede Christopher Martins Pereira på anklen og fik rødt kort.

Derefter havde Young Boys' Christian Fassnachten en stor chance, men United red den indledende storm af.

I anden halvleg kom Young Boys imidlertid ud med fornyet energi og tro på comeback. United trak sig langt tilbage på banen, og allerede efter 64 minutter fik Raphaël Varane gult kort for at trække tiden.

Uniteds højdepunkt kom, da Cristiano Ronaldo appellerede for et straffespark, som han ikke fik. Derefter stod der Young Boys på det hele, og efter 66 minutter var der bingo.

Nicolas Moumi Ngamaleu stak en lang tå frem til et indlæg fra højre og prikkede bolden mod mål, hvor David de Gea ikke havde en chance for at reagere.

Keeperen var også prisgivet fire minutter inde i overtiden, da Jordan Siebatcheu scorede sejrsmålet for Young Boys efter helkikseren fra Jesse Lingard.

I tirsdagens anden tidlige kamp mellem Sevilla og Red Bull Salzburg i gruppe G endte det 1-1. Der var ellers gode muligheder for flere mål. Første halvleg bød på hele fire straffespark, hvoraf blot de to altså blev udnyttet.

Rasmus Nissen spillede hele kampen for Salzburg, mens Thomas Delaney blev skiftet ind for Sevilla efter første halvleg.