• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Jacob Quvang

Vildt: Dét skulle Liverpool betale for Mbappé

Foto: Getty Images

Liverpool skulle have den helt store pengepung op ad lommen, hvis de skulle have købt verdensstjernen i sommer. Det nåede dog aldrig så langt.

Af Jacob Quvang

Efter nogle hektiske måneder er der efterhånden kommet en smule ro på omkring Kylian Mbappé.

Franskmanden har ellers i denne sæson været rygtet heftigt væk fra Paris Saint-Germain, og han bliver det til tider stadig. Døren til et PSG-exit blev dog åbnet i sommer, skriver det anerkendte medie The Athletic.

Døren blev dog kun åbnet for én klub, og det var Liverpool. For Real Madrid, der ellers har været den klub, som han primært har været rygtet til, var den smækket og låst. 

- I Juli, havde Antero Henrique, der arbejder som konsulent for PSG, åbnet døren for et skifte, men ikke til Real Madrid. Han (Mbappé) måtte kun tage til Liverpool, og PSG-præsident Nasser Al-Khelaifi og Henrique krævede 400 millioner euro for det. Den mulighed afviste Mbappé, skriver The Athletic. 

Det har ellers været beskrevet, at der har været en forbindelse mellem Mbappé og Liverpool, fordi at Mbappés mor er Liverpool-fan. Det lader dog ikke til at være nok årsag til, at verdensstjernen skal tage turen til Merseyside. 

En anden grund til, at det er svært at forestille Mbappé i Liverpool-trøjen, er prisen. Klubben er ikke i nærheden af at kunne betale den slags summer for spillere, og lige nu lader det til, at Liverpool har fokus rettet kraftigt mod Jude Bellingham. Her kan prisen og konkurrencen med Real Madrid også være sig for besværlig. 

The Athletic skriver yderligere, at det er svært at forestille sig Mbappé væk fra PSG. Her nævnes det, at Real Madrid er den eneste klub, der kan lokke ham, er Real Madrid, og forholdet mellem de to klubber virker ikke til at hjælpe på et megaskifte.