• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Lars Gram-Hanssen

Vildt: Kasper Hjulmand fik sit 4-3-ønske opfyldt

Foto: Getty Images

Kasper Hjulmand krydsede inden aftenens Champions League-brag fingre for en 4-3-sejr til FC København.

Af Lars Gram-Hanssen

Gårsdagens Champions League-brag mellem FC København og Manchester United blev en historisk aften for de danske mestre, og hjemme i stuen sad Kasper Hjulmand formentlig også og klappede i hænderne. 

Ved tirsdagens landsholdsudtagelse gav Danmarks landstræner nemlig udtryk for, at han håbede på en 4-3-sejr til FC København i en kamp, hvor Manchester Uniteds danskere også fik scoret. 

Det sagde landstræneren, da han tirsdag blev spurgt om Manchester Uniteds problemer med at sætte Rasmus Højlund i scene. 

- Jeg tror ikke, at man siger for meget ved at sige, at de jo leder efter et sammenhængende spil, så de kan producere chancer på samlebånd. De slider rigtigt meget med det. Deres sejre har de fået på fight til sidst i kampene. 

- Jeg synes bare, at Rasmus har været fantastisk i deres kampe. Det gode ved Rasmus er, at han altid efterlader en indsats. Du ved, at han har været derinde. Men ja, de leder efter spillet og rytmen. Vi håber jo ikke, at de finder den i morgen. Det må gerne blive 4-3, hvor Rasmus og Christian har scoret, men FCK vinder, lød det fra Kasper Hjulmand. 

Og bortset fra en Christian Eriksen-scoring fik Kasper Hjulmand altså sin vilde drøm opfyldt onsdag aften, hvor Rasmus Højlund blev dobbelt målscorer. 

Med fem scoringer i fire kampe er den 20-årige dansker nu på en delt førsteplads på topscorerlisten i Champions League i denne sæson. Rasmus Højlund deler førstepladsen med Alvaro Morata fra Atlético Madrid.