Champions League Lars Gram-Hanssen

Villarreal-boss raser: Det var skandaløst

Foto: Getty Images

Villarreals klubpræsident var efter tirsdagens 3-2-nederlag til Liverpool rasende på kampens dommer.

Af Lars Gram-Hanssen

Villarreal var tirsdag på vej mod en mirakuløs plads i Champions League-finalen, inden Unai Emerys mandskab kollapsede i anden halvleg af semifinalen af imod Liverpool.

Og efter slutfløjtet var Villarreal-præsident Fernando Roig så ude med riven efter kampens hollandske dommer, Danny Makkelie. Roig var således rasende over, at Makkelie ikke dømte straffespark i første halvleg, da Giovani Lo Celso kolliderede med Alisson. 

- Det var skandaløst. Han [Alisson, red.] nedlagde Lo Celso. Det var en afgørende beslutning fra dommeren, som var snedig, for fra første minut af kampen dømte han konsekvent til deres fordel, lød det således, ifølge Football Espana, fra Fernando Roig.

- Jeg ønsker ikke at bruge det som en undskyldning, for Liverpool er et fremragende hold, og vi kunne have tabt det første opgør med mere end 2-0. Men i dag var dommeren ikke på det rette niveau til en kamp som den her. Hans præstation havde en stor indflydelse på kampens resultat. 

Liverpool er nu klar til Champions League-finalen, som spilles lørdag den 28. maj i Paris. Her bliver modstanderen enten Manchester City eller Real Madrid.