• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Hvorvidt Club Brugge-spilleren er med mod FC København i morgen, finder man formentlig først ud af lige op til kampen.

Af Christian Idskov

Man skal formentlig helt frem til kampstart, før Club Brugge og træner Georges Leekens ved, om Niki Zimling bliver klar til den sidste Champions League-kvalifikationskamp mod FC København.

Den danske landsholdsspiler er fortsat plaget af den skade, han pådrog i 0-0 opgøret i Parken i sidste uge. Men ikke desto mindre er den tidligere Esbjerg- og NEC Nijmegen-spiller stadig en del af truppen, der også inkluderer Meme Tchite og Odjidja-Ofoe, som der ligeledes hersker usikkerhed omkring.

- I morgen vil vi være i stand til at finde ud af, om de kan spille, men de vil alligevel mangle noget rytme, hvilket aldrig er helt ideelt. I sidste ende må spillerene selv afgøre, om de 100 procent klar, fortæller Club Brugge-træner Georges Leekens til klubbens hjemmeside.

- FC København gav i Danmark et indtryk af, at de både fysisk og mentalt stærke. Vi vil ikke lade døren står helt åben, men vi vil altid spille, så vi kan lave to mål. FC København er ikke et let hold, men vi vil gøre alt, hvad vi kan for at holdet vil gå videre til næste runde, lyder det fra den belgiske træner.