Video : Tipsbladet
Conference League

Karakterer: Endelig en succesoplevelse for ham!

Tipsbladet zoomer ind på FC Nordsjællands udekamp mod Spartak Trnava i Conference League.

FC Nordsjælland tog endnu et stik i Conference League med en 2-0-sejr på udebane i Slovakiet over Spartak Trnava. Dermed ligger de danske vicemestre meget lunt i svinget til at gå videre fra gruppen. 

Jonas Jensen-Abbew og Christian Rasmussen scorede målene for udeholdet. 

Her er FC Nordsjælland-spillernes karakterer:

Andreas Hansen - 3
Blev testet er par gange, men var aldrig i store problemer. Som altid god med fødderne. 

Lucas Hey - 4
Midtstopperen begyndte overraskende på højre back i stedet for Duracell-kaninen Oliver Villadsen, og han fik en skrækkelig start, da en Spartak Trnava-spiller lavede tunnel på ham efter blot 45 sekunder. Hey spillede sig kraftigt op og var kraftigt involveret i Jensen-Abbews mål. Nogen stor dribler bliver han nok aldrig. 

Kian Hansen - 3
En fuldstændig håbløs aflevering efter en halv time var centimeter fra at koste et mål, men alt i alt udmærkede veteranen sig faktisk med at være stærk i lige netop pasninsgsspillet. 

Jonas Jensen-Abbew (ud 73.) - 4
Den 21-årige midtstopper scorede sit første mål som senior, og det var tydligvis et øjeblik, der betød noget for Jonas Jensen-Abbew. Gjorde det godt og er en hård konkurrent til Adamo Nagalo. 

Martin Frese - 3
Frese er én af Superligaens bedste offensive backs, men han fik ikke sat det store aftryk i Slovakiet. Alligevel var han tæt på at score i anden halvleg, men overliggeren stod i vejen. En meget pålidelig spiller.

Jeppe Tverskov (ud 85.) - 4
En rigtig Jeppe Tverskov'sk præstation af FC Nordsjælland-profilen. Det er ikke ham, der løber med overskrifterne, men hvor han er dog solid. Vælger hele tiden de rigtige løsninger. 

Mohammed Diomande - 3
Det var ikke ret meget, man så til FC Nordsjællands nummer 10. Fik ikke bragt sig i farlige situationer, men lavede heller ingen alvorlige fejl

Benjamin Nygren (ud 73.) - 3
Svenskeren blev kåret som rundens bedste spiller, da der senest var Conference League på programmet. Det gør han ikke denne gang, men Nygren viste atter fine takter, og så var det hans præcise hjørnespark, der førte til 1-0-målet. 

Christian Rasmussen (ud 85.) - 4 
Ajax-lejesvenden fik chancen i stedet for Ibrahim Osman  og der var mange gode aktioner kombineret med et par svipsere fra offensivspilleren i Slovakiet. Rasmussen noterede sig for alt lige fra gode dybdeløb til håbløse driblinger ud over sidelinjen og et flot mål. Han var ofte involveret, og man ser tydeligt, at Christian Rasmussen er en spændende spiller, der passer godt ind i FC Nordsjælland.

Marcus Ingvartsen (ud 67.) - 3
FC Nordsjælland-stjernen kom ikke frem til chancer, men blev heller ikke sat ordentligt i scene af holdkammeraterne. Han deltog godt i spillet, men en type som Marcus Ingvartsen lever af at lave mål, så han vil naturligvis ærgre sig i flyveren på vejen hjem. 

Andreas Schjelderup - 4
Der er en del rust, der skal bankes af nordmanden, men denne torsdag fik han en meget tiltrængt succesoplevelse, da han noterede sig for en meget flot assist til Christian Rasmussen. Det gjorde tydeligvis noget godt for selvtilliden, og var det mon vendepunktet for Schjelderup? 

INDSKIFTERE:

Ibrahim Osman - 2
Indskiftet efter 67 minutter og skulle dræbe kampen med sin fart. Det var dog et noget skuffende aftryk, Osman fik sat. 

Mario Dorgeles - UB.
Indskiftet efter 73 minutter.

Adamo Nagalo - UB.
Indskiftet efter 73 minutter.

Rocco Ascone - UB.
Indskiftet efter 85 minutter. 

Daniel Svensson - UB.
Indskiftet efter 85 minutter.

TRÆNER:

Johannes Hoff Thorup - 4
En lidt atypisk opstilling med Lucas Hey på højre back, men han opererede i virkeligheden mest som en tredje midtstopper, mens Martin Frese var noget mere offensiv på den modsatte back. Det gav FC Nordsjælland mulighed for at bygge op med tre mand i bagkæden, og det lille skaktræk passede godt til et boldsikkert FCN-mandslab. 

Spillerne er vurderet ud fra Tipsbladets skala, der er som følger:
6: Verdensklasse.
5: Højt, internationalt niveau.
4: Fortrinlig indsats.
3: Godkendt præstation.
2: Skuffende, under middel.
1: Dårlig præstation
0: Uacceptabelt.
UB: Uden for bedømmelse på grund af for kort tid på banen.