Video : Tipsbladet
Conference League

Karakterer: Er der nogen bedre i Superligaen?

Tipsbladet zoomer ind på FC Nordsjællands sejr over FCSB.

FC Nordsjælland - FCSB 2-0 (1-0)
1-0 Marcus Ingvartsen, straffespark
2-0 Marcus Ingvartsen

FC Nordsjælland spillede sig videre i Conference League torsdag aften med en stensikker sejr over FCSB, hvor Marcus Ingvartsen scorede begge mål, og hvor flere imponerede. Her er Tipsbladets karakterer til FC Nordsjællands spillere. 

Andreas Hansen - 3 bolde
Andreas Hansen er en rigtig dygtig keeper, og flere gange i første halvleg måtte han vise det. Flere gode redninger og ligeledes god med bolden ved fødderne.

Oliver Villadsen - 4 bolde
Han tordner fremad i banen og forsøger sig med rigtig meget. I første halvleg var det ikke meget af det, der lykkedes, men han spillede sig rigtig flot op i anden halvleg, hvor han var ophavsmand til adskillige chancer. Det er næsten ikke til at tro, at han slutter kampen uden hverken mål eller oplæg.

Kian Hansen (87.) - 4 bolde
Stærk præstation fra FC Nordsjælland-kaptajnen, der kampen igennem leverede et bundsolidt stykke arbejde.

Lucas Hey - 3 bolde
Det var blot Heys anden kamp for FC Nordsjælland og hans europæiske debut, men han kom ganske fint fra det. I en enkelt situation virkede han uopmærksom og gav en chance væk, men ellers var det godkendt.

Martin Frese - 3 bolde
Den 25-årige back er kendt for sine offensive kvaliteter, men han kan godt nok også forsvare. Det viste han mod FCSB, hvor han leverede en hamrende solid præstation.

Daniel Svensson - 3 bolde
Hold op, hvor løber han meget, Daniel Svensson. Den omskolede back gjorde det rigtig fint på midtbanen, hvor han både spurtede frem i angrebet og tilbage i forsvaret. Særligt defensivt havde han flere gode tilbageløb for at få afværget chancer.

Jeppe Tverskov (89.) - 3 bolde
Fra dag et i Farum har Jeppe Tverskov lignet en, der aldrig har spillet i en anden klub. Også mod FCSB leverede han det, han gør hver gang, ikke mindst rolig og sikker boldomgang.

Mohammed Diomande - 3 bolde
Det var op og ned for Diomande mod FCSB. Der var ikke mange positive ting at sige om hans første 40 minutter, men så fremtvang han et straffespark. Et kvarter efter pausen fremtvang han også et rødt kort til en FCSB-spiller med lækkert fodarbejde, og konstant var han et skridt eller to foran FCSB-spillerne i både tanke og handling i anden halvleg. 

Ernest Nuamah (ud 45.) - 2 bolde
Vi ved alle, hvor god Nuamah er, når han rammer sit topniveau. Det gjorde han bestemt ikke i aften. Han havde det svært og virkede til at lade sig gå på af, at FCSB-spillerne gik hård til ham. Det så også ud til, at han ikke var tilfreds med, at Ingvartsen skulle tage sig af første halvlegs straffespark. Derudover fik han gult kort. Han har på sociale medier indikeret, at han vil videre - er han det mon allerede mentalt?

Marcus Ingvartsen (87.) - 5 bolde
Er du gal, hvor har Marcus Ingvartsen vist sit værd i FC Nordsjællland, siden han vendte tilbage til klubben! Torsdag leverede han endnu en stærk præstation med to scoringer - en på straffespark og en med et godt hug fra uden for feltet - og kun godt spil af FCSB’s målmand holdt ham fra at score flere gange. Er der en bedre angriber i Superligaen i øjeblikket?

Oliver Antman (71.) - 4 bolde
En af de bedste FC Nordsjælland-spillere i kampen. Han var i forrygende spillehumør. Den finske angriber gjorde super mange gode ting. Han pressede, han tog de rigtige løb, han kom til og skabte chancer, og han leverede fine driblinger.

Indskiftere:

Benjamin Nygren (ind 45.) - 3 bolde
Svenskeren kom ind i pausen, og FC Nordsjælland blev straks bedre. Ikke mindst skabte han en masse plads for Oliver Villadsen ved at trække meget ind i banen. 

Ibrahim Osman (ind 71.) - UB
Mads Kristian Hansen (ind 87.) - UB
Zidan Sertdemir (ind 87.) - UB
Erik Marxen (ind 89.) - UB

Træner

Johannes Hoff Thorup - 4 bolde
FC Nordsjælland spiller på mere eller mindre samme måde, uanset om det er Europa eller Superligaen, og det fortjener de ros for. Ros får Johannes Hoff Thorup for ikke at tøve med at hive stjernen Ernest Nuamah ud efter 45 sløje minutter. Det var ikke for tidligt og indskiftningen af Benjamin Nygren gjorde en masse for det offensive spil, og det skabte meget mere plads til Oliver Villadsen offensivt. En stærk præstation af hele FC Nordsjælland, der sagtens kunne have vundet større. 

Spillerne er vurderet ud fra Tipsbladets skala, der er som følger:
6 bolde: Verdensklasse.
5 bolde: Højt, internationalt niveau.
4 bolde: Fortrinlig indsats.
3 bolde: Godkendt præstation.
2 bolde: Skuffende, under middel.
1 bold: Dårlig præstation
0 bolde: Uacceptabelt.
UB: Uden for bedømmelse på grund af for kort tid på banen.