• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Lasse Sylvest Mikkelsen

Bedst og værst: Morata er stadig et mysterium

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem Spanien og Polen.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Spanien - Polen 1-1 (1-0)

1-0 Alvaro Morata (35.)
1-1 Robert Lewandowski (54.)

Kampens bedste

Spanien

Gerard Moreno og Alvaro Morata gjorde hinanden farlige, og Spanien så langt farligere ud med de to, end de gjorde i kampen mod Sverige, hvor Moreno startede ude. Alvaro Moratas mål til 1-0 var især høj klasse, da han fuldstændig overlistede hans polske modstander. Juventus-angriberen arbejder knaldhårdt, men brænder stadig alt for meget, og det var ikke alt, hvad han lavede, der var på højeste niveau, men det skal vi nok komme til.

Polen

Lewandowski prøvede og prøvede og lykkedes. Han kunne have været den helt store helt med et oplæg og to scoringer, som du kan læse mere om herunder, men i stedet må han gå fra banen med en enkelt scoring og et enkelt point. Han var dog mere synlig end i kampen mod Slovakiet, og han havde stor andel i Polens overraskende point.

Kampens detalje

Hold nu op en stærk venstre arm fra spaniernes målmand Unai Simon. Det viste han, da Robert Lewandowski sendte et kanonhug afsted tæt på det spanske mål. Det er uvist, om det Unai Simon overhovedet nåede at reagere, men bolden ramte hans venstre arm, der ganske enkelt afværgede, hvad mange nok troede var en sikker polsk reducering. Det så kun endnu vildere ud på den langsomme gengivelse.

Kampens værste

Omvendt kunne Robert Lewandowskis afbrænder sagtens noteres som "kampens værste", men for at variere os lidt vender vi blikket mod hele situationen omkring det straffespark, som Spanien fik efter en lille times spil.

Jakub Moder trådte klodset Gerard Moreno over tæerne inde i feltet, og det giver straffespark nu om dage. Gerard Moreno brændte det efterfølgende straffespark, og sørme om ikke Alvaro Morata brændte på et næsten tomt mål på riposten. Skidt på skidt på skidt, men ganske underholdende for den den neutrale seer.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020