Video : Tipsbladet
EM

Bevæget over Højlund: - Lige så jeg får gåsehud

Tipsbladets EM-studie er i luften. Og særligt én spiller begejstrer tidligere landsholdskeeper Jesper Christiansen.

Der er under en uge, til EM-slutrunden i Tyskland begynder, og der er også under en uge, til Danmark skal i aktion mod Slovenien.

Og efter et par testkampe mod henholdsvis Sverige og Norge, der begge endte med sejr, blæser der positive vinde i forhold til Kasper Hjulmands tropper, der vel dårligt kunne have fået bedre opstart til slutrunden.

Der er kun enkelte bekymringer: Simon Kjærs rustne præstation mod Norge, og så leder man efter hullerne i osten, hvis man også er bekymret over det faktum, at Rasmus Højlund ikke har scoret i de sidste fire landskampe.

Dagens udgave af Tipsbladets EM-studie gennemgår stort og småt før EM-slutrundens åbning på fredag, og her vender Jesper Christiansen og Allan Olsen tilstanden omkring det danske landshold.

Både Simon Kjærs bekymrende form samt altså Rasmus Højlunds status på holdet.

- Jeg er ikke nervøs. Han skal bare serviceres. Han er uhyggelig inde i boksen, han gør ondt på forsvaret, og det er klart, at modstanderne har et ekstra øje på ham - de ved godt, hvad han kan. Det giver måske mere frihed til Wind og Eriksen, men han skal serviceres, og det er også derfor, at jeg gerne vil have, at vi spiller med wing backs, der bare kommer afsted over kanterne, og bare får serviceret ham i boksen. Ligger du med Højlund og Wind derinde, kan du gøre ondt på dem, siger Jesper Christiansen om Rasmus Højlund.

Den tidligere landsholdskeeper fortæller videre om Højlund:

- Det er lige, så jeg får gåsehud. Det er så fed en historie med ham. At komme til så stor en klub og allerede have sat sit navn ind, som han har derovre, på trods af den modgang, han havde, det er sejt af så ung en knægt. Det er fedt.

Allan Olsen og Jesper Christiansen vil deltage ofte i Tipsbladets daglige EM-studie, men vært Amanda Bodenhoff vil også have andre gæster med i studiet.

Så hold øje her på sitet eller på YouTube.

Du kan øverst til denne artikel se første afsnit.