• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Lasse Sylvest Mikkelsen

FCK-boss: Derfor slår Danmark Belgien

Foto: Getty Images

FCK-træner, Jess Thorup, er ikke i tvivl om, at Danmark kan komme til at gøre ondt på Belgien.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Torsdag skal det danske landshold for alvor på prøve, når de skal forsøge at smide alle ubehagelige tanker om lørdagens oplevelse over bord og præstere mod verdensranglistens nummer et, Belgien. 

Én af dem der er optimistisk på det danske landsholds vegne er FC Københavns cheftræner, Jess Thorup, der tror på en dansk 3-1 sejr.

Det fortæller han i B.T.'s podcast Fodbold EM.

- De har noget, de skal bevise overfor dem selv, overfor deres sammenhold. Så når udgangen nu er, som den er, og vi er kommet ud på den anden side, lykkelige over, hvordan Christian har det, så tror jeg faktisk, at spillerne ikke kan vente med at komme på banen og få lov til at vise, at det, der skete den aften, det har de lagt bag sig.

- Jeg tror, at vi får et helt andet landshold at se, lyder vurderingen.

Jess Thorup noterer sig især, hvordan han udefra oplever stemningen i den danske landsholdslejr i dagene efter episoden med Christian Eriksen, og han håber og tror, at spillerne kan få vendt oplevelsen til noget positivt.

Situationen i Danmarks gruppe lige nu er, at Belgien, Rusland og Finland alle har tre point, mens Danmark endnu ikke er kommet på pointtavlen. Det kan ændre sig torsdag, og får Danmark point mod Belgien, så vil en sejr over Rusland formentlig sende os videre til ottendedelsfinalen. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020