• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Andreas Arp

Hjulmand med fræk reference: De blev europamestre

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Kasper Hjulmand og det danske landshold tror i den grad stadig på videre avancement fra gruppespillet ved EM. Landstræneren henviser specifikt til de forsvarende mestre.

Af Andreas Arp

Danmark leverede torsdag en kraftpræstation og en mandfolkeindsats af de større, da de i store perioder havde de velspillende EM-favoritter fra Belgien helt ude i tovene i Parken. 

Det flotte spil rakte dog desværre ikke til point, men det får hverken de danske spillere eller landstræner Kasper Hjulmand til at hænge for længe med hovedet.

I den danske lejr tror man stadig på, at der er gode resultater i vente - ikke kun på mandag mod Rusland, men også videre i turneringen. Også selvom man står med nul point efter de første to kampe.

For at illustrere troen på egne evner refererer landstræneren specifikt til EM-slutrunden i 2016, hvor Portugal endte med at løbe med trofæen på trods af en svær start.

- De regerende europamestre fra Portugal spillede mod Østrig, Ungarn og Island i 2016. Da de tre kampe var spillet, havde de tre point. Og de blev europamestre. Så vi tror på det, siger Hjulmand til TV 2 SPORT. 

Danmark møder Rusland på mandag i Parken.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020