Video : Tipsbladet
EM

Langer ud efter Hjulmand: Der er intet fra ham!

Thomas Gravesen savnede lederskab fra Kasper Hjulmand i Danmarks første kamp i EM-slutrunden.

1-1. 

Sådan endte Danmarks første kamp i EM-slutrunden, og det må nok regnes for en skuffelse. 

I første halvleg var Danmark klart bedst, men formåede aldrig at lukke kampen, og i anden halvleg tabte de røde trøjer fuldstændig pusten. 

Og spørger man den tidligere landsholdsspiller Thomas Gravesen, så skulle Kasper Hjulmand have været mere proaktiv i at forsøge at vende kampbilledet.

- Jeg savner nogle klare signaler, når der begynder at mangle intensitet. Jeg mangler en Hjulmand, der kommer ud på sidelinjen og gør noget. Han siger, at han har forberedt sig på alle situationer. Han siger, at han har løsningerne. Hvor er de henne? Hvor er ændringerne henne, når han kan se, at holdet mangler input, fortæller Gravesen til DR efter kampen.

- Hjulmand har stået så mange gange på TV og sagt, at han har løsninger til alle situationer. Jeg ser ham ikke ude én eneste gang og dirigere spillerne. Han kalder ikke Pierre-Emile (Højbjerg,red.) ud for eksempel. Der er intet fra ham!, afslutter Gravesen. 

Og der gik da også relativt lang tid, før Hjulmand valgte at blande kortene. 

Den danske cheftræner brugte sin første udskiftning i 78. spilleminut, hvor Joakim Mæhle kom ind i stedet for Viktor Kristiansen.