Video : Tipsbladet
EM

Raser over Hjulmand: Hvordan kan det ske?

Benjamin Leander og Jesper Christiansen er uforstående over for Kasper Hjulmands dispositioner i løbet af kampen mod Slovenien.

Kasper Hjulmand har så sandelig fået varmet ørerne efter dagens 1-1-kamp mod Slovenien i EM-slutrunden.

Der skulle gå hele 78 minutter, før han valgte at ryste posen og bruge nogle udskiftninger, og Tipsbladets EM-ekspert Thomas Gravesen langede efterfølgende ud efter landstræneren, fra hvem han savnet lederskab og klare signaler.

Og den analyse deler panelet i Tipsbladets EM-show, der i aften, søndag, består af Jesper Christiansen, David Boysen og Benjamin Leander.

Her bliver Hjulmands præstation diskuteret, og dommen er klar. Han skulle have brugt sine udskiftninger noget hurtigere.

- Vi er under pres. De (Slovenien, red.) har et skud på stolpen og en kæmpe chance på hovedstød. Hvis vi havde været i fuld kontrol, så forstår jeg godt, at han ikke skifter ud. Men det er vi ikke. Og så venter han til det 78. minut, før han laver ændringer. Det er alt for sent, fortæller Jesper Christiansen i Tipsbladets EM-studie.

Også Benjamin Leander er dybt chokeret over, at der i lang tid var radiotavshed fra den danske bænk.

- Hvad fanden er det så, du får sin penge for? Hvordan kan det ske, at man forholder sig så passivt. Vi sidder alle sammen med en følelse af, at det kommer til at gå galt. Det er ulven, der puster på huset - og huset er lavet af bambus. Så et eller andet skal der jo ske. Når udligningen kommer, så laver han så tre udskiftninger. Men det er for sent, siger Benjamin Leander. 

Du kan se hele udsendelsen i videoafspilleren øverst eller på Tipsbladets Youtube-kanal.