Video : Tipsbladet
EM

Revser Deschamps: Han vil ikke give Zidane holdet

Didier Deschamps afviste efter tirsdagens semifinalenederlag til Spanien at gå af som landstræner. Ifølge fransk ekspert er tiden dog kommet til, at Deschamps træder tilbage.

Frankrig har kæmpet med at få spillet til at flyde under EM, og i tirsdagens semifinale mod Spanien gik den ikke længere for viceverdensmestrene. 

Didier Deschamps' mandskab tabte med 2-1 efter at have været foran 1-0, og efter slutfløjtet blev Frankrigs landstræner spurgt, om han fortsætter i jobbet. 

- I er utrolige. Spørg min præsident (for fodboldforbundet, red.). Jeg har lige tabt en semifinale. Jeg har respekt for jer, men I må også have respekt for folk, der har et ansvar. I kender udmærket min situation og hvad min præsident tænker, lød det ifølge RMC Sport fra Deschamps, der har kontrakt med det franske fodboldforbund frem til 2026. 

Ifølge den franske ekspert Daniel Riolo er tiden dog kommet til, at Didier Deschamps giver en anden træner chancen for at stå i spidsen for det franske landshold. 

- Han hænger på, han vil blive. Måske irriterer det ham lige nu, at han bliver spurgt, om han bliver. Men spørgsmålet vil komme op igen i morgen og i fremtiden. Han har været der i 12 år og han vil ikke høre det spørgsmål... stop. Det er nok nu. Gå af nu. Tag til Monaco og spil padel i solen. Kom videre. 

- Han vil virkelig ikke have, at Zidane overtager det franske landshold, for han ved, at det er det, som alle ønsker. Han er imod idéen. Det sårer ham så meget, at Zidane, som ikke har været landstræner i et eneste minut, forventes at være redningsmanden, mens han selv har vundet VM og lige har spillet en EM-semifinale, og at vi nu alligevel vil have ham til at gå af, lyder det ifølge RMC Sport fra Daniel Riolo. 

Zinedine Zidane har flere gange givet udtryk for, at hans store trænerdrøm er at stå i spidsen for Frankrigs landshold.