• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Torsten Kjems Hansen

Simon Kjær hyldes overalt: En ægte anfører

Foto: Getty Images

Simon Kjær modtager kæmpe hyldest for sin indsats i forsøget på at redde sin gode ven Christian Eriksen og håndtere hele situationen i minutter efter med en professionalisme.

Af Torsten Kjems Hansen

Landsholdets anfører Simon Kjær kunne ikke spille kampen mod Finland færdig, da situationen omkring hans gode private ven fylde for meget.

Men efter kampen er Simon Kjær den spiller, der sammen med Kasper Schmeichel bliver hyldet for indsatsen, da katastrofen indtraf og Christian Eriksen kollapsede på banen.

Alverdens medier, fodbold-journalister og i det hele taget blot brugere af sociale medier fremhæver Simon Kjær for at være den første, der ydede førstehjælp til Christian Eriksen ved blandt andet at sørge for, at den kollapsede stjernerspiller ikke slugte tungen og derved kunne blive kvalt i den allerede kritiske tilstand.

Kjær var også manden, der sørgede for at tale og informere Christian Eriksens kæreste, da hun fra tribunen kom på græsset tæt på, hvor Christian Eriksen kæmpede for sit liv.

Landsholds-anføreren stod også i spidsen for den cirkel, som hele holdet dannede omkrig Eriksen, så lægerne kunne arbejde i et afskærmet område uden kameraer og tilskuere kunne følge fuldstædnig med i alt, hvad der foregik.

Vi har samlet nogle af de mange reaktioner her:

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020