• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Ole Hoffskov

Stor interesse, men få billetter: Sådan kommer du til EM i Parken

Foto: Getty Images

Vil du gerne have fingre i en billet til Danmarks EM-kampe? Sådan skal du gøre.

Af Ole Hoffskov

Danmark skal spille minimum to kampe i Parken under sommerens EM-slutrunde, og der vil naturligvis være massiv interesse blandt danske fodboldfans for at følge landsholdet fra tribunerne i nationalarenaen. 

Man skal imidlertid være heldig for at få fingre i en billet - det er nemlig et forholdsvis beskedent antal, der sættes til salg.

DBU bliver - ligesom modstanderholdets forbund - tildelt 5.000 billetter, og det er altså dem, der bliver rift om. Tilbage i juni blev der sat 13.600 billetter til salg via UEFA, og de billetter var tiltænkt alle publikummer uanset nationalitet. I løbet af en uge ansøgte 1,4 millioner om billetter til kampene i Telia Parken - billetterne blev fordelt via lodtrækning i sommer. 

Så det er altså de 5.000 billetter, der tildeles DBU, som mange, mange interesserede skal slås om. I den forbindelse er 4. december den afgørende dato. Her åbnes der for salget af billetter til danske fans, men vær opmærksom på, at hovedparten tilbydes medlemmer af Herrelandsholdets Fanklub. 

Parken har en kapacitet på 38.000 til EM-kampene, og heraf "ryger" de 3.000 til blandt andre presse, kameraplatforme og andet. 10.000 billetter fordeles ligeligt mellem de to holds fans, mens 13.600 som nævnt blev sat til salg i august til tilskuere af enhver slags.

Det vil sige, at der stadig er flere tusinde billetter til overs, men de vil ikke være mulige at købe for den almindelige fodboldfan. Tilbage i juni oplyste Philippe Margraff, der er UEFA’s ansvarlige for billetsalget, til TV3 Sport, at de fordeles mellem blandt andre sponsorer, VIP og Hospitality.

Vil du læse mere om billetsalget - klik her 

Du kan også læse en detaljeret guide om EM-slutrunden - klik her

Læs også:Kjær om ny landstræner: Jeg havde nok sagt noget anderledes

Læs også:DBU-formand om skuffede irske kolleger: Handler om god opførsel

Læs også:EM forgylder dansk fodbold: Landsholdet tjente rekord-millioner mandag

Læs også:Sæt kryds i kalenderen: Disse datoer er der EM-kampe i Parken

Læs også:DBU-boss: En mulighed for at vise vores landshold på øverste hylde

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus