• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Lasse Sylvest Mikkelsen

Stor italiensk avis hylder flere Serie A-danskere

Foto: Getty Images

La Gazetta dello Sport samler om på de bedste og værste præstationer fra en række Serie A-spillere ved EM-slutrunden.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Torsdag og fredag er hviledage under EM-slutrunden, men det er også tidspunktet at gøre status efter et hæsblæsende gruppespil, der onsdag nåede sit klimaks.

På redaktionen hos den store italienske sportsavis La Gazetta dello Sport har man sat sig ned og lavet en top og flop-liste over nogle af de Serie A-spillere, der er med ved EM.

Og dem er der mange af.

Blandt andet spiller syv af de 26 udtagne danske landsholdsspiller i den bedste italienske række. Tre af dem har imponeret den italienske sportsavis.

- Simon Kjær har også strålet for sit Danmark, en ægte kaptajn selv efter episoden med Christian Eriksen. Mod Belgien gav han aldrig op, mod Rusland byggede han en dæmning. Atalantas Joakim Mæhle og Sampdorias Mikkel Damsgaard strålede især i den sidste kamp, der sikrede dem en plads i næste runde, står der i dagens udgave af avisen.

Ikke overraskende er der også roser til en række af de italienske spillere, mens også nordmakedoniens Goran Pandev får en ærefuld nævnelse.

Til gengæld er der knap så meget ros til den nykårede Inter-spiller Hakan Calhanoglu og hans landsmand Merih Demiral, der gør sig i Juventus. Heller ikke Spaniens Alvaro Morata har imponeret de italienske journalister.

De øvrige danskere, der til dagligt spiller i Serie A, er Jens Stryger Larsen, Christian Eriksen, Andreas Cornelius og Andreas Skov Olsen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020