Video : Tipsbladet
EM

"VK" lægger sig fladt ned: Noget værre lort

Victor Kristiansen tager Englands 1-0-mål 100 procent på sin kappe.

FRANKFURT (Tipsbladet): Han vidste godt, hvilke spørgsmål der ventede ham, da han mødte pressen efter torsdagens EM-kamp mod England.

Men Victor Kristiansen tog det med brystet fremme og som et mandfolk.

Venstrebacken var skyld i englændernes mål i 1-1-kampen, da Kyle Walker i første halvleg snød en alt for tøvende Victor Kristiansen, og så endte bolden for fødderne af Harry Kane, der sikkert sendte den forbi Kasper Schmeichel.

- Jeg opfatter, at der kommer en dyb bold, som jeg egentlig let kan samle op, men jeg bliver overrasket over Kyle Walker. Jeg skal selvfølgelig kigge mig over skuldrene, og den tager jeg på min kappe. Det var ikke godt nok, siger Victor Kristansen.

Hvad tænkte du i situationen?

- At det var noget værre lort. Det var irriterende, for jeg synes, jeg startede rigtig godt, men jeg fik rejst mig.

Er det glemt, når hovedet rammer puden i aften?

- Den kommer til at sidde i noget tid. Det er irriterende at koste et mål og skuffe folk. Den tænker jeg over, men på tirsdag har jeg glemt den igen. 

Er der nogen, der samler dig op, eller har du ikke brug for at blive samlet op?

- Jeg bliver samlet op og får lige et klap på skuldrene. 

Hvem siger noget til dig?

- Dem, der lige var ved siden af, og så er det bare om at komme videre så hurtigt så muligt.

Betyder det noget for dig?

- Ja, selvfølgelig. Man er jo meget sårbar i sådan en situation, hvor man er blevet udstillet og ser utrolig dum ud. Det var sgu dejligt, at drengene lige gav mig et klap på skuldrene, slutter Victor Kristiansen. 

På positivsiden kan Victor Kristiansen foruden det ene point også glæde sig over, at han noterede sig for en assist. Det var således backen, der skubbede bolden et par meter over til Morten Hjulmand.

Og en assist er jo en assist.