• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Oliver Okstrøm

Før Ludogorets: Tænker ikke på FCK-kampen

Foto: Getty Images

Det bliver med 'en kamp ad gangen', at FCM-backen vil gå ind til efterårets opgør.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland skal i denne sæson spille gruppespil i Europa League, hvor den første modstander er Ludogorets fra Bulgarien. Det er et opgør, som spilles på MCH Arena, hvor der er stor tro på tingene i Herning-området.

Det slår brasilianske Paulinho fast i et interview på FCM's hjemmeside.

- Vi ved, at de har kvalitet. Men vi ved også godt, hvad vi er i stand til her. Vi har også nogle virkelig gode spillere her, så det er op til os selv at vise det på banen i morgen, lyder det fra den brasilianske venstreback.

I sidste sæson var det Champions League, der var på programmet for midtjyderne, og derfor kender de til at balancere mellem Superliga, Europa og pokalturneringen. Efter Ludogorets-kampen venter FC København i en direkte topduel om førstepladsen i ligaen. Den tænker han dog ikke på endnu.

- Alle kampe er en historie i sig selv. Så vi skal tænke på kampen i morgen - det er det vigtigste lige nu. Derefter kan vi tage det næste skridt. Det bliver rigtig godt. fastslår Paulinho.

Han peger endvidere på, at torsdagens kamp ender ud med en sejr over bulgarerne, som man også gjorde for et års tid siden i kvalifikatoinen til Champions League, hvor man vandt 1-0 dernede i en tid, hvor man ikke spillede returkampe.

Kampen mellem FCM og Ludogorets spilles torsdag klokken 18.45. Læs mere om opgøret her.