Lindstrøm-exit: Her er meldingen fra træner

Danske Jesper Lindstrøm måtte desværre forlade banen i smerte i torsdagens semifinaleopgør mellem West Ham og Eintracht Frankfurt i Europa League.

Jesper Lindstrøm er tvivlsom til returopgøret mod West Ham i semifinalen i Europa League.

Det fortæller Oliver Glasner, der er cheftræner i Eintracht Frankfurt, til TV2 SPORT.

Torsdag aften måtte Jesper Lindstrøm forlade banen i anden halvleg i det første semifinaleopgør mellem West Ham og Eintracht Frankfurt i London.

Allerede i pausen klagede danskeren over gener i baglåret, og cirka et kvarter inde i anden halvleg blev han skiftet ud.

- Vi kender ikke til skadens detaljer, men jeg håber, at det ikke er alvorligt. Når jeg taler med Jesper, siger han, at han kan spille i næste uge, men når jeg taler med vores læger, siger de, at der er spørgsmålstegn. Vi ved det ikke lige nu, lyder det fra Oliver Glasner efter kampen.

Eintracht Frankfurt vandt torsdagens opgør med 2-1. Den tyske klub kom foran 1-0, inden der var spillet ét minut på et mål af Ansgar Knauff.

Senere i første halvleg fik Michail Antonio udlignet til pausestillingen 1-1.

Efter pausen scorede Daichi Kamada sejrsmålet til 2-1 i det 54. minut for Eintracht Frankfurt, der nu har et godt udgangspunkt forud for returopgøret i Tyskland.

Returkampen bliver spillet torsdag i næste uge på Deutsche Bank Park i Frankfurt.