• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Mads Bye Marboe

Målscorer-Bjur om debut: En kæmpe oplevelse

Foto: Getty Images

Det var en kæmpe oplevelse at komme ind og score i torsdagens Europa League-opgør mod Braga, fortæller debuterende Peter Bjur.

Af Mads Bye Marboe

Der var ikke mange lyspunkter for Brøndby torsdag aften, hvor Braga vandt returopgøret i Portugal med 3-1 og dermed spillede sig videre i Europa League-kvalifikationen med samlet 7-3.

Men et enkelt et af slagsen kunne man dog finde: Unge Peter Bjur blev indskiftet til sin debut for klubben og scorede endda det ene mål for gæsterne - og det var en vild oplevelse for Masterclass-talentet.

- Vi har et angreb i venstre side, og Jobbe kommer ind og lægger an til at skyde, og så løber jeg selv med ind i feltet for at prøve at opsøge en løs chance, og så lander bolden foran mig, og så sparker jeg egentlig bare til den, fortæller Bjur til Brøndbys hjemmeside og tilføjer:

- Det er altid specielt at få sin debut, men det var lidt en mærkelig kamp i og med, at vi skulle op af så stort et bjerg, at det så meget svært ud, da jeg kom ind. Men mest af alt så nød jeg bare at komme ind og spille min første kamp, også selvom resultatet ikke lige var det, vi håbede på, så var det en kæmpe oplevelse.

Bjur kunne af den grund også godt se bort fra det ringe resultat og den dårlige præstation.

- Jeg fik at vide, at jeg skulle ind og arbejde hårdt og tro på det. Og så det sædvanlige med, at man skal nyde det, og jeg fik nogle lykønskninger og sådan. Og jeg nød det til fulde. Selvom holdet selvfølgelig altid er det vigtigste, så nød jeg stadig at få min debut.

Næste opgave for Peter Bjur og resten af Brøndby-mandskabet er på søndag, hvor AaB gæster Brøndby Stadion i Superligaen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus