Patrick Mortensen blev dobbelt målscorer, da Sarpsborg vandt danskeropgør

Den tidligere Lyngby-spiller Patrick Mortensen scorede to gange, da Sarpsborg besejrede Genk i Europa League.

Der var hele tre danskere på banen, da norske Sarpsborg 08 torsdag aften besejrede belgiske Genk i Europa League.

For gæsterne startede Joakim Mæhle på højreback, mens det norske mandskab havde både Matti Lund Nielsen og Patrick Mortensen med i startopstillingen, og især sidstnævnte fik sat sit aftryk på opgøret.

Mortensen scorede nemlig kampens første mål efter knap fem minutter, da han fik sendt Jon Helge Tveitas aflevering i nettet med hælen. Og midtvejs i anden halvleg blev den 29-årige dansker dobbelt målscorer, da han sendte en hård afslutning i nettet til 3-1.

I mellemtiden havde Leandro Trossard udlignet for Genk i starten af anden halvleg, inden Kristoffer Zachariassen havde scoret til 2-1.

Mortensens andet mål blev kampens sidste, og dermed tog Sarpsborg deres første sejr i Europa League-gruppespillet. Det betyder, at de nu ligger side om side med Besiktas, Genk og Malmö FF i Gruppe I, hvor alle klubberne har tre point.