• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Anders Dehn

Simon Kjær: Milan-fans må godt drømme stort om fremtiden

Foto: Getty Images

Mange AC Milan-fans har fået troen på fremtiden tilbage, og landsholdsanfører Simon Kjær tror og håber, at fremgangen fortsætter.

Af Anders Dehn

Når denne sæson slutter, er det ti år, siden AC Milan vandt klubbens seneste mesterskab. I den mellemliggende periode har holdet været langt nede at vende, men det seneste halve år har vakt troen på en succesrig fremtid til live. Simon Kjær forstår godt, hvis fansene drømmer stort, siger han ifølge Ekstra Bladet.

Mens Milan de seneste syv sæsoner har vekslet mellem femte- og ottendepladsen, har især holdets form på denne side af coronapausen været opløftende: Milan har ikke tabt, siden fodbolden vendte tilbage.

Læs også:Sisto-comeback og mulig Wind-debut: Her er Kasper Hjulmands landshold

- Vi er et ekstremt ung hold, og når vi allerede præsterer så godt, som vi gør nu og har gjort hele 2020, så må Milan-fans godt drømme stort om fremtiden. Vi spillere tror da helt sikkert på, at fremgangen fortsætter, siger Simon Kjær til Ekstra Bladet.

Den gode afslutning på seneste sæson rakte ikke til mere end en sjetteplads i Serie A, men AC Milan er kommet fint fra start i denne sæson. Holdet har slået både Crotone og Bologna 2-0, og i Europa League har det besejret Shamrock Rovers og Bodø/Glimt.

Læs også:Dansker-hold centimeter fra sensationen: Mere stolt end skuffet

Torsdag spiller Milan den sidste og afgørende Europa League-kvalifikationskamp mod Rio Ave fra Portugal. Med en sejr kan Kjær og co. booke billet til en ny europæisk sæson, efter de var udelukket i fjor på grund af brud på financial fairplay-reglerne.

Simon Kjær spillet haft en nøglerolle, siden han kom til Milan i vinter. Efter et par skader i foråret spillede han fast i midterforsvaret i den gode periode i slutningen af sidste sæson, og i denne er han startet inde i alle fire opgør.

Læs også:Kasper Junker scorer forgæves mod Simon Kjær og co.

Læs også:Før møde med danskerklub: AC Milan-spiller testet positiv for corona

Læs også:Zlatan Ibrahimovic udtaler sig: Dårlig idé, Covid-19

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus