• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Oliver Okstrøm

Sisto: Vigtigt at opleve sig selv internationalt

Foto: Getty Images

Pione Sisto er velforberedt til mødet med Ludogorets, understreger han.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland møder torsdag aften Ludogorets i Europa League-gruppespillet. Det er en kamp, som midtjydernes Pione Sisto er klar over bliver en meget svær opgave. Derfor har man også brugt meget tid på at blive klar.

Det fortæller offensivprofilen ved FCM's pressemøde forud for opgøret.

- I moderne international fodbold er der ingen nemme kampe. Hver eneste kamp bliver enormt svær, og det gør det også mod Ludogorets. Derfor har vi også brugt meget tid på at forberede os. Det handler om at være klar, fortæller Pione Sisto.

Han peger desuden på, at hvis man ikke er fokuseret og gør sit arbejde, så bliver det udnyttet af modstanderne i Europa. Det er en erfaring, som skal bruges mod bulgarererne, mener Sisto, som også ser en mulighed for at teste sig selv af i kampen.

- Som individualist er det vigtigt at have muligheden for at komme ud og opleve sig selv internationalt, hvor man kan sammenligne sig selv med andre spillere på højt niveau, lyder det fra Pione Sisto.

Kampen mellem FCM og Ludogorets spilles torsdag klokken 18.45, og den sendes direkte på TV 2 Sport X.

Bo Henriksen har desuden også sat ord på, hvordan midtjyderne går ind til mødet med de bulgarske mestre. Læs mere om det her.