Trods stor keeperfejl: Arsenal slår Rapid Wien

Arsenal tog sejren på udebane mod Rapid Wien efter et comeback sent i anden halvleg.

Efter et nederlag til Manchester City i weekenden skulle Arsenal forsøge at komme tilbage på sejrssporet mod Rapid Wien på udebane i Europa League torsdag aften. Og det lykkedes for Mikel Artetas tropper.

Det var dog ikke uden problemer undervejs, og der skulle et sent comeback til at sikre sejren.

Efter en målløs første halvleg kom Rapid Wien nemlig foran i starten af anden halvleg. Arsenal-keeperen Bernd Leno spillede bolden direkte ud i en Rapid Wien-spiller, hvorefter kantspilleren Taxiarchis Fountas kunne sende bolden nemt i mål.

Umiddelbart efter var Bernd Leno igen tæt på at forære bolden væk i en farlig situation, men det endte ikke i mål.

Mål kom der i stedet i den anden ende, da David Luiz gik med frem ved et hjørnespark efter 70 minutter. Her hoppede brasilianeren højest og headede Nicolas Pepes indlæg i kassen.

Og blot minutter efter var det Pierre-Emerick Aubameyang, som var på spil. Med en afslutning fra tæt hold kunne stjerneangriberen bringe Arsenal foran, og det blev endda også det afgørende mål i kampen.

Arsenal vandt dermed 2-1 i Østrig, og de topper nu deres pulje - side om side med Molde, der vandt over Dundalk andetsteds.