Video : Tipsbladet
Generelle

Åbner døren for at vende retur til Danmark

Frederik Schram stopper snart i islandske Valur, og vejen kan føre ham tilbage til Danmark, hvis ellers det rigtige dukker op.

Frederik Schram har en lang karriere i dansk fodbold bag sig, og måske kan han vende retur hertil indenfor en nær fremtid. 

For den islandske målmand, der er født i Danmark, skal snart finde en afklaring på sin fremtid. 

Det skyldes, at han stopper i islandske Valur senest til oktober, når kontrakten løber ud, men han har allerede fået løbepas af klubben, hvis nu der skulle opstå noget inden. 

Det fortæller han til Tipsbladet.

- Jeg har valgt ikke at forlænge min aftale med Valur, hvilket selvfølgelig betyder at jeg skal noget andet. Hvad det så bliver, afventer jeg stadig en afklaring på, indleder Schram og uddyber, hvorfor han vil søge nye græsgange:

- Der er flere ting, og jeg har naturligvis gjort en del overvejelser, men i sidste ende handler det om at følge sin mavefornemmelse. Jeg har haft en rigtig godt tid i Valur og fået vist mig selv rigtig godt frem i en liga i stor udvikling. Det var grunden til, at jeg valgte at takke ja til Valur, da de købte mig fri fra Lyngby nogle sæsoner tilbage. Jeg har en god alder af en målmand, er i god form og har præsteret på et godt kontinuerligt niveau de sidste tre sæsoner, så det giver mig samtidig mod på en ny udfordring.

- Valur har sikret sig en ny målmand der starter op med os nu her. Klubben har lovet at være åbne og lydhør for at imødekomme mine ønsker, hvis der dukker noget op. Så om jeg skal videre nu eller først senere, må tiden vise, siger han til Tipsbladet. 

Lige nu er fremtiden ikke fastsat, for beslutningen er stadig forholdsvis ny. Schram siger, at det ikke er mange døgn siden, at han havde sit sidste møde med klubben, hvor udfaldet endelig blev gjort klart. 

Men hvad så nu? Frederik Schram har stort set spillet i Danmark i hele sin karriere, blandt andet i Lyngby og FC Roskilde, og han er bestemt ikke afvisende for at vende tilbage til dansk fodbold, hvis muligheden skulle byde sig.

- Danmark er bestemt aktuelt. Jeg er dog stadig åben for at blive ude, hvis den rette mulighed skulle komme, afslutter han.

29-årige Schram har været i Valur i to år siden skiftet fra netop Lyngby. Her har han været fast mand lige siden.