• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Afslører negativ Ronaldo-effekt: Vi mistede viljen

Foto: Getty Images

Efter Juventus' 1-0-sejr over Zenit erkendte Leonardo Bonucci, at Cristiano Ronaldos tilstedeværelse i Torino-klubben faktisk havde en decideret negativ effekt på spillernes mentalitet.

Af Lars Gram-Hanssen

Efter en særdeles sløj indledning på sæsonen har Juventus nu hentet seks sejre på stribe, og efter onsdagens 1-0-sejr over Zenit glædede Leonardo Bonucci sig over tre vigtige point i Champions League-gruppespillet. 

- Det var en svær kamp, især fordi Zenit stillede sig helt tilbage hver eneste gang, de mistede bolden, lød det således, ifølge Sky Sport Italia, fra Bonucci.

Den negative Ronaldo-effekt
Leonardo Bonucci blev kåret til kampens spiller i opgøret, hvor svenske Dejan Kulusevski sikrede Juventus sejren i slutminutterne af opgøret i Skt. Petersborg. Bonucci ønskede dog ikke at fremhæve sig selv.

- Det er en vigtig anerkendelse, men det var på grund af holdet, at vi vandt kampen. I de seneste dage har vi talt om, at vi er nødt til at kunne lide, stå sammen og i fælleskab finde vejen til sejr, lød det således fra den rutinerede midterforsvarer.

Juventus sagde farvel til Cristiano Ronaldo i begyndelsen af sæsonen, og ifølge Leonardo Bonucci er holdånden på Juventus-holdet faktisk blevet forbedret markant efter portugiserens exit. Efter Zenit-kampen blev Bonucci således spurgt, om Juventus efter Ronaldos exit står mere sammen som et hold.

- Ja, det er fuldstændigt sandt. I løbet af den seneste tid havde vi mistet det karakteristika, som Juve er kendt for. Vi spillede alle sammen med en stor mester, og vi ønskede, at han skulle gøre det godt. Så måske mistede vi viljen til at lide og ofre os selv i fællesskab, fordi vi formodede, at han ville klare ærterne for os, lød svaret således fra Bonucci. 

Bonucci hyldede samtidig den tilbagevendte cheftræner Massimiliano Allegri for at få den gamle 'ånd og ydmyghed' tilbage, således at Juventus-spillerne nu kæmper for hinanden på grønsværen. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020