Video : Tipsbladet
Generelle

Afviser rygte: Fik Simon Hedlund til spotpris

Simon Hedlund kostede langt fra 3,3 millioner kroner, siger Elfsborgs klubboss.

Brøndby IF sendte i weekenden Simon Hedlund tilbage til barndomsklubben IF Elfsborg, og Ekstra Bladet kunne siden erfare, at klubben fra Vestegnen havde fået lige godt 3,3 millioner danske kroner for den svenske hurtigløber.

Den historie er siden nået til Sverige, og her ryster Elfsborgs klubboss, Stefan Andreasson, på hovedet af den påståede pris.

Til Fotbollskanalen fortæller Andreasson onsdag, at prisen er “langt fra” de 3,3 millioner kroner. Han tilføjer samtidig, at Elfsborg rent faktisk betalte under en million svenske kroner, svarende til under 640.000 danske kroner.

I forbindelse med præsentationen af Simon Hedlund fortalte Andreasson til Elfsborgs hjemmeside, at man havde haft et godt forløb med Brøndby og angriberen.

- Efter gode diskussioner med Brøndby og ikke mindst takket være Simons egen stærke vilje, er det allerede blevet muligt at hente ham, lød det.

Simon Hedlund, 30 år, har fået en kontrakt, der løber frem til 31. december 2026. Han kan debutere for Elfsborg i starten af september, selvom klubben spiller flere kampe inden da.