• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Bærer stadig nag: Jeg hader ham af hele mit hjerte

Foto: Getty Images

Den tidligere Barcelona-præsident Joan Gaspart er stadig voldsomt bitter over, at Real Madrid i år 2000 hapsede Luis Figo fra catalanerne.

Af Lars Gram-Hanssen

Joan Gaspart var klubpræsident for Barcelona fra 2000 til 2003, og den spanske forretningsmand er stadig bitter over én periode fra begyndelsen af hans præsidentperiode.

I sommeren 2000 valgte den daværende Barcelona-kaptajn Luis Figo således at skifte til Real Madrid i det, der må siges at være en af historiens mest kontroversielle transfers. Og i et interview med Marca har Joan Gaspart nu understreget, at han stadig er ganske sur over Real Madrid-præsident Florentino Perez' snedige aktion, omend han egentlig godt kan lide Perez som person.

- Der er den Florentino, som jeg ser som en ven, jeg har stor beundring for. En ekstraordinær person. Og så er der Real Madrid-præsidenten Florentino, som jeg hader af hele mit hjerte. Jeg tilgiver ham aldrig for det, han udsatte mig for med Figo, lyder det således fra Gaspart her 21 år senere. 

Joan Gaspart havde ikke den bedste periode som Barcelona-præsident, og er blandt andet blevet kritiseret for at bruge pengene fra Figo-salget på Marc Overmars og Emmanuel Petit, som ikke rigtig slog til på Camp Nou.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020