Video : Tipsbladet
Generelle

Brandvarm dansk profil vil væk efter kæmpe succes

Nicolas Madsen har haft stor succes for belgiske Westerlo, og nu går danskeren efter at komme videre til en større adresse, fortæller han til Tipsbladet.

12 mål i 27 kampe.

Nicolas Madsen har været en stor profil for belgiske Westerlo i den netop overståede sæson i den bedste række.

Den store succes betyder, at den tidligere FC Midtjylland-spiller Nicolas Madsen går efter at komme til en større klub denne sommer.

Jeg er ikke overrasket over, at det er gået så godt.

Nicolas Madsen
Westerlo-profil

Det fortæller han i et interview med Tipsbladet.

- Jeg vil rigtig gerne prøve mig af et andet sted. Det er ingen hemmelighed. Jeg vil tage et nyt skridt op ad stigen i forhold til mine præstationer, som jeg har leveret.

- Jeg synes, at jeg har gjort mig fortjent til at prøve mig af på højere niveau. Der er selvfølgelig flere parter, der skal være enige, hvis det skal lade sig gøre, men det er mit mål, siger Nicolas Madsen til Tipsbladet.

Han har allerede givet sin agent besked om, at han er klar til at skifte.

- Jeg taler selvfølgelig med min agent og lægger en plan for vinduet. Vi arbejder på en plan, om det er et nyt sted eller at blive. Vi har talt sammen og forventningsafstemt. siger Westerlo-profilen og tilføjer.

- Det skal selvfølgelig være et projekt, som jeg kan se mig selv i. Det skal være en klub, så jeg kan tage det næste skridt også for fremtiden. Om det hedder Italien, Spanien eller andet er jeg lidt ligeglad med.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Alamy

Ny rolle har betydet meget
Madsen kan se tilbage på en sæson, der har budt på mange mål og et stort gennembrud.

- Personligt synes jeg, at det har været en klassesæson. Der har selvfølgelig været en del mål, men præstationerne har også været rigtig gode. Vi har haltet holdmæssigt, men det har været godt personligt.

Er du overrasket over din egen succes?

- Nej, det er jeg faktisk ikke. Jeg er ikke overrasket over, at det er gået så godt. Det er selvfølgelig noget andet, når man ikke har været vant til at være den store målscorer. Jeg tror, at jeg scorede fire uger i streg.

- Det kan jeg også godt, men jeg har fået en anden rolle, end jeg havde i Holland (for Heerenveen, red.) og FCM, hvor jeg har været mere tilbagetrukken. Det har været dejligt.

Westerlo-profilen fortæller, at det har gjort underværker, at han har fået en mere offensiv rolle i den belgiske klub.

- Jeg har haft en mere fri rolle, fordi mine kvaliteter med bolden er blevet meget bedre. Jeg er blevet mere offensiv, og jeg har ikke fået så mange pligter af de kedelige i det defensive.

- Jeg er blevet brugt til det, som jeg er bedre til, siger Nicolas Madsen til Tipsbladet.

Den danske offensivspiller har lige nu kontrakt med Westerlo til sommeren 2026.

Madsen skiftede til Westerlo i sommeren 2022.