• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mathias Høj Jensen

Brentford-dansker nedtoner Premier League-oprykning

Foto: Getty Images

Mathias Jensen er mere realistisk end optimistisk om Brentfords chancer for direkte oprykning til Premier League.

Af Mathias Høj Jensen

Brentford er fem point fra andenpladsen i Championship, der giver direkte oprykning til Premier League. Danske Mathias Jensen tror dog ikke på, at han og klubben kommer i top-2 i denne sæson.

Det fortæller han til B.T.

Leeds fører i øjeblikket Championship med ét point ned til West Brommich på andenpladsen. De to tophold skal snuble gevaldigt i de resterende fire spillerunder, hvis Brentford skal gøre sig forhåbninger om en direkte oprykning til den bedste engelske fodboldrække.

- Hvis jeg skal være ærlig, så ser det sgu svært ud. Både fordi der ikke er så mange kampe tilbage, og fordi enten Leeds eller West Bromwich (ligaens to førerhold, red.) skal tabe to kampe, før vi kan nå det, siger den 24-årige dansker.

Ligaens nummer tre til seks skal kæmpe om den sidste oprykningsplads til Premier League. Brentford ligger på en fjerdeplads og er snublende tæt på at sikre sig en plads i de afgørende playoff-kampe om oprykning.

- Det er jo svært, så vi skal være heldige, men vi går selvfølgelig efter det. Om ikke andet, så skal vi højst sandsynlig spille playoff. Selvfølgelig håber jeg sindssygt meget, men jeg er også realistisk, så jeg render ikke og tror, at vi ender i top-2.

Brentford kan sikre sig en plads i disse playoff-kampe, når de lørdag gæster Derby i den 43. spillerunde af Championship.

Superliga

Mere Superliga

Fokus