Video : Tipsbladet
Generelle

Dansk profil er ombejlet: Jeg lader folk spekulere

Han lader sig ikke påvirke af rygterne.

Matt O'Riley er tidligere blevet nævnt som et emne i flere Premier League-klubber, og for nyligt blev den 22-årige dansker desuden kædet sammen med Real Betis, Valencia og Sevilla.

Han tager imidlertid rygterne med et gran salt og har ikke travlt med at komme væk fra Celtic. Det fortæller han til Football Scotland.

- Det er svært ikke at være meget glad i Celtic. Også når man er på besøg i Asien og ser alle fansene, er det svært ikke at elske klubben. Jeg har været her i 18 måneder nu og føler mig som en stor del af det.

- Jeg er ekstremt taknemmelig for at være her og have denne oplevelse. Spekulationer er bare spekulationer. Det er naturligt, når man spiller på et succesfuldt hold. Det gælder også andre spillere. Det er ikke noget, jeg bruger så meget tid på for at være ærlig. Jeg lader folk spekulere. Mit job er at lytte til, hvad den nye træner siger, og sikre, at jeg arbejder hårdt.

- Er det bedre at blive snakket om end ikke? Selvfølgelig er det det. Jeg er klar over støjen. På samme tid kan der være god og dårlig støj. Så længe jeg forbliver så neutral som muligt, bør mine præstationer være på et godt niveau.

Matt O'Riley lavede 4 mål og 14 oplæg i 52 kampe for Celtic i sidste sæson.