Video : Tipsbladet
Generelle

De er interesseret i Scott McKenna

Forsvarsspilleren, der i foråret var udlejet til FCK, sættes i forbindelse med en ny klub.

Scott McKennas fremtid er uvis.

Den stærke skotte var i foråret udlejet fra Nottingham Forest til FC København, og den engelske klub har siden meddelt, at han stopper i klubben. Det har FCK til gengæld ikke, så dermed er han måske ikke helt afskrevet i København.

Til gengæld kan FC København få konkurrence om at hente kontraktfrie Scott McKenna, hvis de er interesseret at gøre hans ophold i den danske hovedstad permanent.

Calciomercato skriver således, at Torino fra Serie A har kig på den 27-årige forsvarsspiller, der lige nu er med Skotland til EM.

Torino har efter sigende også allerede indledt en dialog med Scott McKennas agent.

- Celtic bør være interesseret
I hjemlandet Skotland er der imidlertid også skriverier om Scott McKenna.

Her opfordres mesterklubben Celtic til at tage et godt og langt kig på, om ikke Scott McKenna kunne styrke deres forsvar. Den opfordring kommer fra Peter Grant, som selv har en fortid i Celtic.

- Jeg ville stadig se på ham [nu]. Sagen er, at Liam Scales (Celtic-stopper, red.) har gjort det usædvanligt godt… Men hvis du ønsker at styrke dit hold og mener, ​​du har brug for et par spillere, og hvis Celtic mister et par andre yngre midterforsvarere, er han (McKenna, red.) bestemt en, jeg ville se på det. Han har noget karakter og personlighed over sig, lyder det ifølge Daily Record fra Grant.

Åben for det hele
Hovedpersonen selv blev forleden også spurgt ind til, om fremtiden kunne være i Skotland, og her var meldingen klar.

- Jeg er åben for alt. Jeg vil aldrig udelukke noget, sagde han ifølge The Sun og tilføjede, at der ikker har været kontraktforhandlinger med nogen, og at han fokuserer på at få minutter for Skotland under EM.

Scott McKenna, 27 år, startede karrieren i Aberdeen, før han rykkede til Nottingham Forest i sommeren 2020. Han står noteret for 33 landskampe for Skotland, som indleder EM fredag aften.