Video : Tipsbladet
Generelle

Derfor har Tengstedt og Schjelderup ikke debuteret

Hverken Casper Tengstedt eller Andreas Schjelderup har debuteret for Benfica endnu, men ifølge den portugisiske klubs præsident er der intet mærkværdigt i dette.

Benfica hentede i weekenden både Andreas Schjelderup og Casper Tengstedt, men ingen af de to skandinaviske nyankomster har været i aktion for Lissabon-klubben endnu. 

Ifølge Benfica-præsident Rui Costa er det dog meget naturligt, at Schjelderup og Tengstedt endnu ikke har debuteret endnu. 

- De var på sæsonpause i de ligaer, de kom fra, og det er årsagen til, at de har brugt længere tid på at blive en del af holdet. Vi har været forsigtige i forhold til at få dem i gang og give dem en mini-pre-season. Vi føler os mere og mere overbeviste om dem, lyder det, ifølge Record, fra Rui Costa. 

Ifølge Rui Costa er det ikke noget nyt, at Benfica kigger mod det skandinaviske marked. 

- Det har altid været et marked, som Benfica har holdt øje med. Man er nødt til at se det med egne øjne. Der er meget talent, og det er nogle ekstraordinære årgange. Vi har set eksemplet med Frederik (Aursnes, red.), som kom hertil og blev integreret på meget kort tid, lyder det fra Rui Costa. 

Benfica brugte omtrent 105 millioner kroner på Andreas Schjelderup, mens Casper Tengstedt blev hentet for omtrent 60 millioner kroner.