• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

Eriksen roses til skyerne i italienske medier: Han er Inters bedste spiller

Foto: Getty Images

Efter en tvivlsom start har de italienske medier for alvor fået øjnene op for Christian Eriksens kvaliteter, efter at danskeren søndag leverede en stærk præstation i sejren over Sampdoria.

Af clbold.dk

Christian Eriksen viste endnu engang gode takter, da Inter søndag slog Sampdoria med 2-1, og danskeren har efterfølgende fået ros i den italienske presse.

- Conte har løst udfordringen med Eriksen, skriver den italienske avis La Repubblica eksempelvis.

- Efter en periode, der på grund af nedlukningen blev lang, har cheftræneren fundet den taktiske nøgle til at få det meste ud af danskeren, som har præsteret på et højt niveau. Bravo, Conte. Han har forstået at vende formkurven hos sin mest talentfulde spiller. 

- Christian Eriksen var virkelig god, og mod Sampdoria stod han for sin første kampafgørende assist i Serie A. Han var diamanten i en kamp, hvor han strengt sagt ikke satte en fod forkert, og hvor han løftede hele holdet. 

Også hos Sportmediaset bliver Christian Eriksen hyldet. Mediet godkender præstationen fra angrebsduoen Romelu Lukaku-Lautaro Martinez, men fremhæver Christian Eriksen, der lagde op til belgierens 1-0-mål.

- Det virkelige vendepunkt efter covid-19 er Eriksens totale genrejsning. Danskeren ligger bag de to angribere, leder presspillet og gør livet surt for modstanderholdets forsvarsspillere. 

Også i avisen La Gazetta dello Sport bliver Christian Eriksen hyldet. Ifølge avisen var danskeren Inters bedste spiller i kampen mod Sampdoria.

- Inters præstation var næsten perfekt, selvom det så lidt bekymrende ud i anden halvleg. Inter genoptager sæsonen med holdets angribere, Lautaro og Lukaku, i god form, og dertil skal lægges Eriksens klasse midt på banen. En god holdpræstation, hvor ingen af Inter-spillerne faldt igennem.

- Danskeren lagde ud med en halv time, hvor han nærmest tvang kritikerne, der i de første måneder tvivlede på ham, til at angre deres ord. Det var, hvad det var. Men han har kvalitet. Han afslutter mere end alle andre Inter-spillere, han skaber flest muligheder og har flest berøringer, der udstråler klasse. Han er god til at positionere sig og til at finde rummene. 

- Eriksen vil gerne have bolden, og det ser ud til, at han har opbygget et godt samarbejde med Lukaku, så længe belgieren har energien. Han bliver en vigtig faktor denne sommer.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus