• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Oliver Okstrøm

Jens Stryger Larsen kan blive slagtet af sparekniv

Foto: Getty Images

Der er udsigt til, at den danske back skal ud og finde nye græsgange, når transfervinduet åbner op igen.

Af Oliver Okstrøm

Den tyrkiske storklub Trabzonspor, der har den danske back Jens Stryger Larsen på holdet, lader efter sigende til at være på vej til at skille sig af med danskeren, der kom til klubben forud for denne sæson.

Det skriver mediet Fanatik, der peger på, at han ikke kommer til at være en del af holdet, når forberedelserne skal i gang til næste sæson. 

Her handler det i høj grad, om at der skal spares i klubben, som ser ud til at have brug at reducere markant i deres i deres budget - og her skal Stryger altså være med til at sikre dem.

Foruden Stryger er det også Maxi Gomez, Enis Barhdi og Stefano Denswil, der ser ud til at være på vej væk fra Trabzonspor, som i denne sæson har haft det væsentligt sværere end i sidste sæson, hvor man blev mestre. I denne sæson roder klubben rundt nede på sjettepladsen.

Den danske back har egentlig kontrakt med klubben frem til sommeren 2025, men nu lader det altså til, at de er meget opsatte på at komme af med ham.

De økonomiske udfordringer i klubben er dog ikke noget nyt. Tidligere på sæsonen har Stryger været ude og fortælle om, at han har manglet at få udbetalt løn i fire måneder, og nu vil de altså af med ham.

Spekulationerne om Jens Strygers fremtid har da også allerede forlængst taget fart, som man kan se i videoen øverst i artiklen.

Han har endvidere heller ikke haft det for let på det seneste, hvor han er blevet kørt fra en kamp i ambulance. Læs mere om det her.