Foto: Getty Images
Generelle

Helt vildt: Får kæmpe bonus for at vinde klub-VM

Al Hilal-spillerne kan se frem til den helt store jackpot, hvis de går hele vejen ved VM for klubhold.

Man hører af og til om vilde bonusser til fodboldspillere, hvis de leverer en enestående bedrift. 

Under VM modtog hver eneste spiller for Saudi Arabiens landshold en Rolls Royce af landets Kronprins Mohammed bin Salman, fordi de slog Argetina i den første gruppekamp. 

En stor bonus kan spillerne fra Al Hilal, der på lørdag spiller finale ved VM for klubhold, også se frem til. For klubben kvalificerede sig tirsdag aften til finalen ved at slå Flamengo, og den sejr blev fejret stort.

Det forstår man godt, for ifølge Mirror fik samtlige spillere i Al Hilal-truppen en bonus på 222.000 pund for at nå finalen. Det svarer til godt og vel 1,85 millioner kroner. 

Men her stopper det ikke. For vinder Al Hilal hele turneringen, så får de samme beløb en gang til. Dermed kan den samlede bonus til hver eneste spiller ende med at være 3,7 millioner kroner.

Det er milliardæren Al Waleed Bin Talal Al, der står for at udbetale bonussen. Det ligger dog ikke i kortene, at rigmanden fra Saudi Arabien skal smide så mange millioner afsted til spillerne, for det ventes, at det er selveste Real Madrid, der er finalemodstanderen. 

Real Madrid spiller onsdag aften mod Al Ahly, og den spanske storklub er da også storfavoritter til at gå videre.

Men hvem ved, hvad lørdag kan bringe. Sikkert er det, at Al Hilal-spillerne har mange millioner grunde til at gå på banen for at vinde trofæet for første gang i klubbens historie.