Video : Tipsbladet
Generelle

Kylian Mbappé færdig i PSG til sommer

Nu har Kylian Mbappé meddelt, at han stopper i PSG til sommer.

Kylian Mbappé har blot få måneder tilbage af sin aftale med Paris Saint-Germain, og den bliver ikke forlænget.

Flere store medier - herunder The Athletic og Fabrizio Romano - skriver, at Kylian Mbappé har valgt at forlade PSG til sommer, når hans kontrakt udløber. Han har også informeret klubben om sin beslutning.

Dermed er vejen for et skifte til Real Madrid banet. Franskmanden er længe blevet kædet i retning af den spanske storklub, og nu skulle der ikke være andre forhindringer, end at man bliver enige om betingelserne for en aftale.

PSG vil omvendt miste en af klodens bedste fodboldspillere, men det vil også spare dem en hel del på lønbudgettet, hvor franskmanden angiveligt tjener tæt på 1,5 milliarder kroner om året.

Kylian Mbappé har spillet i PSG siden 2017 og har sikret klubben et hav af titler, ligesom han også selv har vundet flere individuelle priser. Det gør man, når man scorer 243 mål i 290 kampe.

Det bliver formentlig til mange flere i løbet af de næste måneder, hvor Kylian Mbappé som et sidste punktum har mulighed for at sende Champions League-pokalen og et fransk mesterskab til Paris.