• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

Joakim Mæhle griner af transferspørgsmål

Foto: Getty Images

I et interview med TV2 Nord har Joakim Mæhle nu reflekteret over Danmarks præstation ved EM 2021, hvor Atalanta-spilleren viste sig som en af slutrundens bedste backer.

Af clbold.dk

Joakim Mæhle henrykkede under EM de danske fans med forrygende præstationer, men den imponerende slutrunde er tydeligvis ikke steget Atalanta-spilleren til hovedet. 

Således har TV2 Nord nu interviewet Joakim Mæhle, idet landsholdsprofilen i disse dage opholder sig hjemme hos sine forældre i Østervrå, der ligger omtrent 20 kilometer sydøst for Hjørring. 

I interviewet forklarer Mæhle således eksempelvis, at han stadig lytter til råd fra sin far, selvom faderen spillede for Østervrå og altså ikke for et af de bedste hold i Serie A. Den eksplosive back er dog bevidst om, at det danske landshold leverede en mindeværdig præstation ved EM. 

- Jeg har fået flere beskeder fra folk, som mener, at det har været lige så stort som i ’92. Det ved jeg ikke, for jeg ikke var født dengang. Men vi havde aldrig kunnet forestille os, at det skulle blive så stort, og at vi kunne få så mange danskere til at være med, lyder det således fra Mæhle i interviewet med TV2 Nord. 

Kan kun grine af transferrygter
Atalanta-spilleren, der inden interviewet havde været forbi det lokale motionscenter for at holde formen ved lige, erkender dog, at han var 'ret berørt' efter nederlaget til England, der efterlod nordjyden med en 'uretfærdig følelse'. 

Serie A sparkes først i gang om en måneds tid, men sommerferien er snart færdig for Joakim Mæhle, der inden længe igen vender snuden mod Italien. Og det bliver en tur, som den danske landsholdsprofil kommer til at tage i bil.

I interviewet, hvor Mæhle griner af journalistens spørgsmål om de seneste transferrygter, fortæller Atalanta-spilleren således, at han og en kammerat har kørt den 17 timer lange tur fra Bergamo til Østervrå. Og turen tilbage skal altså også tages i bil, lyder det fra Mæhle, der dermed får god tid til at reflektere over den begivenhedsrige sommer. 

Efter den flotte EM-slutrunde har Joakim Mæhle været rygtet til klubber som Atlético Madrid og Southampton